Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

follow our awesomeness
back to top
Image Alt

Pogoji poslovanja in varovanje podatkov

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine Gina’s Pretty Stuff.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), s priporočili GZS.

Podjetji Boni Pirc s.p. in Damijana Čulk s.p. si pridržujeta pravico do spremembe pogojev na spletni strani ginasprettystuff.com kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato vam priporočamo, da si redno pregledujete Pogoje poslovanja.

Ginasprettystuff.com je spletna trgovina, ki jo upravljata podjetji Boni Pirc s.p. in Damijana Čulk s.p., v nadaljevanju ponudnika. Pred dokončno potrditvijo naročila, morate opraviti postopek registracije. Uporabniško ime ter geslo obiskovalca nedvoumno povezujeta z vnešenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Ob izvršenem nakupu vsak uporabnik spletne trgovine ginasprettystuff.com postane tudi kupec.

Za potrebe poslovanja ponudnika ob registraciji zbirata naslednje podatke:

 • Ime in priimek
 • Naslov in kraj bivanja
 • Naslov elektronske pošte
 • Geslo
 • Pri registraciji se uporabnik odloči ali bo prejemal e-obvestila in potrdi seznanitev s Splošnimi pogoji poslovanja

Uporabnik se s potrditvijo polja » prijavite se na e-novice in spremljajte našo ponudbo ter akcije« strinja, da podjetji Boni Pirc s.p. in Damijana Čulk s.p., Parmova ulica 41, 1000 Ljubljana, podatek o uporabnikovem elektronskem naslovu hranita in obdelujeta do pisnega ali elektronskega preklica oz. odjave, v raziskovalno tržne namene.

Varstvo osebnih podatkov je zagotovljeno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVPO-1-UPB1, Ur.l.RS št. 94/2007).

Spletna trgovina  je odprta vsak dan, 24ur na dan. Zaradi različnih tehničnih razlogov poslovanje preko spletne trgovine ali celo dostop do trgovine včasih ni mogoč. Zato si ponudnika pridržujeta pravico, da za določen ali nedoločen čas omejita ali popolnoma ustavita dostop do strani spletne trgovine. Ponudnika ne prevzemata odgovornosti za nedelovanje trgovine zaradi neznanja uporabe, kakršnih koli posledic zlorabe spletne trgovine, nedelovanje storitve zaradi izpada omrežja, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno, lahko pa tudi za daljši čas motile uporabo.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje ginasprettystuff.com, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikoma in kupcem.

 

Cene in davek

Vse cene so v evrih in vključujejo DDV (davek na dodano vrednost).

Popusti, promocijske kode, ipd. se praviloma ne seštevajo, akcije se izključujejo.

 

Pravno obvestilo

Spletna trgovina ginasprettystuff.com in vsi podatki, fotografije, besedila in grafike prikazane na spletni strani, so last podjetij Boni Pirc s.p. in Damijana Čulk s.p. in so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah, zato jih ni dovoljeno uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja.

 

Pomoč pri nakupu

Da bi naročili izdelke iz naše trgovine, jih morate najprej dati v nakupovalno košarico in nato nadaljevati pot do blagajne. Izdelke lahko iščete po kategorijah, ki so navedene zgoraj ali uporabite različne možnosti iskanja. Vse izdelke, ki so prikazani, ne glede na to ali so trenutno na zalogi ali ne, je mogoče kupiti takoj. Izdelki, ki so na zalogi so odpremljeni najkasneje v 2-h dneh po prejemu plačila, izdelke, ki jih je potrebno še izdelati (zašiti), pa odpošljemo v roku 7-10 dni. Ko najdete iskani izdelek, kliknite na gumb “Dodaj v košarico”. V košarico lahko dodate več izdelkov in jih brez težav tudi odstranite iz nje. To storite tako, da kliknete na gumb “izprazni košarico”, ko se nahajate v sami košaric. S tem boste odstranili vse artikle iz košarice. Če želite odstraniti samo določen artikel ali pa mu popraviti količino, v košarici ob takem artiklu popravite količino oziroma jo pobrišite ter kliknite gumb posodobi.

Ko končate z dodajanjem artiklov v košarico, kliknite na gumb “Košarica” ter sledite navodilom. V obrazec vpišete svoje podatke, izberete način plačila, naslov za dostavo in naročilo potrdite. Po elektronski pošti boste takoj zatem dobili potrditev, da smo naročilo prejeli.

Do arhiva naročil oziroma zgodovine nakupov lahko dostopate v svojem GinasPrettyStuff profilu tako, da kliknete na gumb “Moj profil” kamor se prijavite s svojim uporabniškim imenom ter geslom.

Možen je tudi nakup brez registracije oz. kot gost.

 

Plačilo

V spletni trgovini lahko naročene artikle, ob osebnem prevzemu plačate z gotovino.

V primeru dostave, pa lahko kupljene artikle plačate po predračunu, preko bančne transakcije na naš TRR. Predračun vam pošljemo v roku 3-h ur po prejemu vašega naročila.

 

Dostava

Naročene izdelke vam Pošta Slovenije, DPD ali  GLS dostavi v 2-14 delovnih dneh znotraj RS. Artikle bomo poslali na naslov, ki ste ga vnesli ob naročilu (naslov za dostavo).

V primeru, da kupca, ki je blago plačal v naprej, ob dostavi pošiljke ni doma, mu dostavna služba v nabiralniku pusti obvestilo o poštnem paketu in o tem kje ga lahko prevzame.

Poštnina za pošiljke znotraj Slovenije se kupcu zaračuna po naslednjem ceniku;

 • paket z oblačili 3,90€

Cena dostave za vsa naročila, ki se pošiljajo na Hrvaško znaša 10€, v ostale države znotraj EU pa znaša poštnina 20€.

 

Vračilo blaga

V kolikor z izdelkom niste zadovoljni, ga lahko v roku 15 dni od datuma prejema vrnete in na vaš osebni  bančni račun bomo nakazali vrednost vrnjenega blaga. V tem primeru nam morate posredovati številko vašega osebnega bančnega računa. Izdelek lahko tudi zamenjate. Pošljete nam ga nazaj in poslali vam bomo drug artikel. V tem primeru boste morali pokriti tako strošek pošiljanja pri vračanju, kot tudi strošek pošiljanja novega artikla. V obeh primerih pošljete na naslov, ki je izpisan na poštni spremnici ter nas o vaši izbiri (vračilo ali menjava) obvestite po elektronski pošti boni@thelo.si ali damijana@thelo.si . Blago mora biti zapakirano v originalni, nepolepljeni embalaži, nepoškodovano in ne nošeno! Stroške pošiljanja pri vračilu blaga krije pošiljatelj, razen če je vnaprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

Obstaja tudi možnost, da izdelke z originalnim računom zamenjate v naših poslovnih prostorih/showroom-u:

 • Boni Pirc s.p. (Parmova ulica 41, 1000 Ljubljana)
 • Damijana Čulk s.p. (Parmova ulica 41, 1000 Ljubljana)

 

Blago vam bomo zamenjali brez doplačila z artikli enake vrednosti. Če se boste odločili za nakup dražjega artikla, vam bomo v račun vzeli vaše artikle po računu, razliko pa boste doplačali.

 

Boni Pirc s.p. in Damijana Čulk s.p., si pridružujeta pravico zavrniti vračilo blaga v naslednjih primerih:

 • če ni priloženega računa
 • če blago ni vrnejno v originalni nepoškodovani embalaži
 • če je neuporabnost artikla posledica nepravilnega ravnanja uporabnika
 • če je uporabnik artikel neomejeno uporabljal do odstopa od pogodbe

 

Reklamacije

V kolikor ste izdelek kupili v spletni trgovini in se je pojavila napaka, imate možnost izdelek reklamirati.

Prosimo vas, da v celoti izpolnjen reklamacijski zapisnik priložite reklamiranemu izdelku in ga skupaj z originalnim računom vrnete na naslov, ki ga najdete na original računu, ki ste ga prejeli z skupaj z artiklom. O tem nas obvestite po elektronski pošti boni@thelo.si in damijana@thelo.si.

 

Varovanje podatkov

Vaše podatke, ki nam jih boste posredovali preko spletnih obrazcev, skrbno varujemo in vam zagotavljamo, da jih bomo uporabljali izključno za izvedbo nakupov.

Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščitenih z geslom in z omejenim dostopom. Uporabnikovi podatki ne bodo razkriti nobenim tretjim osebam, razen če to zahteva zakonodaja ali pa uporabnik za to poda soglasje.

Ginasprettystuff.com ne pošilja neželene ali vsiljene e-pošte uporabnikom, razen pomembnih e-poštnih sporočil o transakcijah ali drugih sporočil o ugodnostih in novostih.

Registrirani uporabniki lahko enostavno in hitro prenehajo prejemati e-pošto od ginasprettystuff.com tako, da na e-poštni naslov boni@thelo.si in/ali damijana@thelo.si pošljejo zahtevek z besedilom odjava.

 

Pritožbe in spori

Ginasprettystuff.com spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost zagotavljanja učinkovitega sistema obravnavanja pritožb.  Ponudnik mora v 8 dneh potrditi, da je prejel pritožbo in kupca obveščati o poteku postopka.

V primeru težav lahko kupec ponudnika kontaktira preko elektronske pošte boni@thelo.si, damijana@thelo.si Postopek obravnave pritožbe je zaupen.

Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniških sporov nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in potrebnim časom ter stroškom, ki nastanejo zaradi reševanja spora, kar je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato si ponudnik prizadeva, po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno