Instagram

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

follow our awesomeness
back to top
Image Alt
  /  Zgodba

Gina’s Pretty Stuff, zgodba dekliškega otroštva, ki živi še danes.

 

Da bi spoznali zgodbo o naši Gini, Vas moramo vrniti na začetek.

In začetek sega v otroštvo. Ne samo njeno, ampak vsake izmed nas, ko smo se kot majhne deklice postavile pred omaro z velikim ogledalom in si menjale obleke ter se igrale princeske, kraljične, Pepelke. Tudi ona je bila med nami, a  Gina je bila posebna. Ni menjala oblek, ni se pačila pred ogledalom, ampak je vsaki naši obleki vsakokrat nekaj dodala. Prva je kot dodatek dobila mamino broško, drugi je pripela očetov robček, tretjo pa je oblekla tako, da je samo ona razumela, kaj predstavlja, a prav vsem je bil njen izbor všeč. Tako je našim modnim kreacijam vedno dodala dušo in jih naredila zares posebne, edinstvene za vsako izmed nas.

In tako se je začela zgodba, ki z nami živi še danes. A bistvo iz začetkov se ni kaj dosti spremenilo, saj naša Gina še vedno v svojem stilu kreira oblačila, ki vsako za sebe predstavlja unikat ter posebno kreativnost, v kateri se še vedno čuti tisti otroški navdih, ki daje osebno noto vsakemu kosu oblačila iz velike Ginine omare. Ker pa je Gina kreativka, ki se s svojimi čudovitimi kosi sama nikakor ne zna pohvaliti, sva ji na pomoč priskočili Boni in Damijana.

Iz naše dekliške igre je nastala zgodba o uspehu, ki se danes imenuje Gina’s Pretty Stuff. Gre za blagovno znamko, ki ponuja unikatne kose oblačil, ženske in moške kreacije s posebnimi motivi, ki poosebljajo vsakega izmed nas v nekem drugem času in prostoru. Prav ta edinstvenost izdelkov je nekaj, kar naši blagovni znamki daje dodano vrednost, saj čisto vsak kos predstavlja unikat in ga ni mogoče dobiti v prosti prodaji. Naše majice so namenjene ljudem, ki želijo ohraniti svojo mladostno identiteto in žar, ki ju lahko občutijo ob nošenju izdelkov Gina’s Pretty Stuff.

Za izdelavo naših oblačil so večinoma uporabljeni materiali iz organskega bombaža, motivi so provokativni, simbolični in predstavljajo poosebljeno doživetje časa ter prostora, ko na sebi začutiš to toplino, s katero je izdelan vsak kos Gina’s Pretty Stuff. Posebno noto našim kreacijam daje ‘face-lift’ majice s čipko, tilom, organzo in ostalimi na otip oz. dotik prijetnimi materiali, katere odlikuje visoka kakovost, trpežnost ter enostavno vzdrževanje.

Dovolite si, da Vas naša Gina popelje v svet enkratnih doživetij ob nošenju unikatnega kosa oblačila. Prepričani smo, da ji boste hvaležni!